Wie wij zijn

Onze praktijk is open, betrouwbaar, zorgvuldig, gemoedelijk, zorgzaam en vooral veelzijdig. We zetten ons met plezier in voor onze cliënten. We bekijken wat u nodig heeft en geven u advies en/of behandeling op maat.

Machteld van Bavel

Zorgzaam, vrolijk en open. In mijn werk ben ik respectvol, speels en flexibel.
Ik behandel voornamelijk kinderen (vanaf 2 jaar) met problemen in de spraak- en taalverwerving, afwijkende mondgewoonten (OMFT) bij jonge kinderen en adolescenten, nasaliteit en stemproblemen. Daarnaast behandel ik volwassenen met stem- en spraakproblemen. Om mijn vakkennis te verbreden en te verdiepen volg ik regelmatig cursussen en workshops.

Locatie
Heemstede

Lisette Chorus

Ondernemend, zorgzaam en open. In mijn werk ben ik tactvol, enthousiast en creatief.
Ik behandel zowel kinderen als volwassenen met stemklachten of -wensen en uiteenlopende logopedische stoornissen. Ik heb op verschillende terreinen cursussen en symposia gevolgd en doe dat nog regelmatig. Mijn belangstelling gaat ook uit naar volwassenen met neurologische stoornissen, deze behandel ik in de praktijk, maar ook op medische indicatie aan huis.

Locatie
Hillegom
Bennebroek

Nienke Happee

Verantwoordelijk, gevoelig en vriendelijk. In mijn werk ben ik respectvol, analytisch en zorgzaam.
Ik behandel voornamelijk (jonge) kinderen met eet- en drinkproblematiek (preverbale logopedie). Hierbij wordt regelmatig samengewerkt met andere disciplines.
Door het volgen van cursussen en als lid van de werkgroep logopedie bij 0-2 jarige kinderen blijf ik bij op mijn vakgebied.

Locatie
Regio Zuid- Kennemerland aan huis

Floor van Egeraat

Verantwoordelijk, zelfstandig en toegewijd. In mijn werk ben ik duidelijk, luistervaardig en zorgvuldig.
Ik behandel zowel kinderen als volwassenen (aan huis) met uiteenlopende stoornissen. Ik heb mij inmiddels gespecialiseerd op het gebied van OMFT en preverbale logopedie. Middels deelname aan cursussen en als begeleider van de Kwaliteitskring Kennemerland blijven mijn (preverbale) logopedische kennis en vaardigheden up-to-date.

Locatie
Bennebroek

Melanie Turenhout-van der Lans

Ik ben Melanie Turenhout – van der Lans, enthousiast, zorgvuldig en sociaal. In mijn werk ben ik geduldig, behulpzaam en probeer ik op een creatieve manier het doel te bereiken. In juli 2011 ben ik afgestudeerd als logopedist en werkzaam binnen de vrije vestiging. Binnen de praktijk behandelde ik voornamelijk kinderen met spraak- en taalstoornissen.

Locatie
Hillegom
Bennebroek